„Ukrainos kariai yra Kremliuje“  ()

„Tai padaryti lengviausia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vėliava virš Kremliaus sustiprins Ukrainos poziciją derybose, sako karo ekspertas Grigorijus Tamaras. Todėl jis mano, kad viena iš galimybių Ukrainos grupuotei Kursko srityje yra žygis į Maskvą. Dar sėkmingesnė galėtų būti Ukrainos teritorijų išlaisvinimo operacija einant į rusų užnugarį. 

Interviu su Grigorijumi Tamaru „Fabrika Noviny“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas išsakė savo nuomonę apie tai, ką gynybos pajėgos gali daryti toliau: „Nežinau, nes tai yra karinė paslaptis, kokius iš tikrųjų išteklius jūs turite, kiek karių galite ten pasiųsti, bet jei turite sukaupę pakankamai rezervų, tai gali turėti katastrofiškų pasekmių rusams. Čia yra trys variantai, ką jūs galite daryti. Variantas Nr. 1 – vėliau apsikeisti teritorijomis. Tai lengviausia.“

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Eleglide C1 Series“ premjera. Išskirtinių variklių el. dviračiai už specialias kainas
3309 4 2

„Eleglide C1 Series“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-05

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Eleglide C1“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

2) „Eleglide C1 ST“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

3) „Eleglide M1 Plus“ - 29'' atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija

4) „Eleglide T1 STEP-THRU“ - miesto el. dviratis

Išsamiau

Variantas Nr. 2 yra tai, ką jau labai seniai sakau: žygiuoti į Maskvą. Daug geriau derėtis su Putinu, kai susitarimai vyksta Kremliuje, kai Ukrainos kariuomenė yra Kremliuje, kai Ukrainos vėliava plevėsuoja virš Kremliaus, tada ir derybinės pozicijos tampa daug geresnės“, – savo įvykių raidos variantą ukrainiečiams siūlė Grigorijus Tamaras. 

 

Tada Izraelio karininkas išsakė galimą operacijos Kursko srityje tikslą: „Man susidaro įspūdis, kad jūsų pajėgos iš tikrųjų bando įeiti į Donecko ir Lugansko rusų grupuotės flangą, o ilgainiui gal net į užnugarį. Jei taip atsitiks, tai galbūt gali susidaryti didžiausias katilas per visą sausumos operacijų Europos teritorijoje istoriją, didesnis nei Stalingrado mūšio laikais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(336)
(17)
(319)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()