Rusai eina iš proto. Ukraina pradėjo ruošti dirvą grandioziniam dalykui  ()

Putinas turi labai didelių problemų.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=844933651153048&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinė operacija, kurios metu Ukraina užėmė dalį Rusijos Kursko srities, rodo šios šalies gebėjimą pasiekti netikėtumo ir staigių proveržių, rašo „Foreign policy“.

Kadangi puolimas vis dar tęsiasi, o Kyjivas apie įvykius dažniausiai tyli, kol kas dar anksti pasakyti, kokių strateginių tikslų tikisi Ukraina. Viena iš išpopuliarėjusių spėlionių – tai gali lemti greitesnę karo pabaigą, nes ši operacija Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidžia suprasti, kad Ukraina gali pakenkti Rusijai.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jei Ukrainos pajėgoms pavyks išlaikyti užgrobtos Rusijos teritorijos kontrolę, tai gali padidinti Ukrainos svertą potencialiose derybose dėl karo užbaigimo. Ukrainos žaibiškas karinis puolimas prieš Rusiją jau griauna plačiai paplitusią nuomonę, kad V. Putinas gali diktuoti karo pabaigos sąlygas.

 

Atrodo, kad Kyjivas ruošia dirvą potencialioms deryboms.

Nežinia, ką toliau ketina daryti Ukrainos vyriausiasis vadas generolas Oleksandras Syrskis. Bet kad ir kokie būtų kariniai ir politiniai ketinimai, net jis negali žinoti rezultato. Kad ir kaip ši operacija pasibaigtų, Ukraina parodė pasauliui, kad ji vis dar yra pasirengusi kovoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(679)
(14)
(665)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: