„Tai blogiausia, kas galėjo nutikti“  ()

Pats nemaloniausias scenarijus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasirinko patį nemaloniausią rusams scenarijų ir pradėjo kasti galingus įtvirtinimus Kursko srityje. 

Ukrainos kariai aktyviai kasa tranšėjas ir stato kitus įtvirtinimus Rusijos Kursko srityje – tai ženklas, kad Kyjivas planuoja pasilikti. Pasak Rusijos karo propagandistų, tai pats blogiausias ir nemaloniausias scenarijus Rusijai. Okupantams dabar teks naikinti savo pačių miestus ir gyvenvietes, jei jie bandys susigrąžinti teritoriją.

„Tai blogiausia, kas gali nutikti“, – komentavo Rusijos Z-karo korespondentas Aleksandras Charčenka, kuris sakė matęs, kaip Ukrainos kariuomenė stiprina greitai užimtas pozicijas. Panašų pareiškimą padarė ir propagandistė Dolgoreva, numatydama blogiausią Rusijai scenarijų. 

[EU+Kuponai] Nuostabūs jump starteriai, išmanios IP kameros, automobilių multimedijos sistemos, el. paspirtukai ir kt. (Video)
3521 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MECO ELEVERDE“ - akumuliatorinis pūstuvas

2) „iMars I-J12“ - 16000mAh jump starteris

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „ESCAM QF500“ - dvigubo objektyvo, 5+5MP, 10X, išmanioji kamera

5) „Ninebot ES4“ - 350W el. paspirtukas

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Tuo tarpu Ukrainos kariškiams pavyko perimti dar vienos gyvenvietės kontrolę. Pagal gaunamą informaciją, Ukrainos kariuomenė išvadavo Darjino kaimą Kursko srityje.

Anksčiau populiarus Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“ taip pat pranešė, kad Kyjivas savo puolimo užnugaryje „kuria visavertę įtvirtintą zoną su lauko ligonine, įtvirtinimais ir blindažais“.

 

Ukraina dar nepareiškė, ar ketina išlaikyti šią teritoriją, tačiau  atsiranda vis daugiau įrodymų, kad jos Kursko puolimas, per kurį kariai pasistūmėjo 30 km gilyn į Rusijos teritoriją, bus tęsiamas ilgą laiką. Po beveik savaitę trukusių įnirtingų kovų Rusijos pajėgos vis dar stengiasi reaguoti, o Kursko ir netoliese esančios Belgorodo srities valdžios institucijos pirmadienį nurodė evakuoti dar tūkstančius civilių gyventojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(10)
(186)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: