Putinas sušaukė skubų susitikimą. Jis paminėjo derybas  ()

„Kyjivas vykdo savo Vakarų vadovų valią.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-13 Putinas sušaukė skubų susitikimą. Jis paminėjo derybas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas pirmadienį surengė skubų operatyvinį pasitarimą dėl padėties Kursko srityje, praneša Rusijos valstybinė agentūra TASS

Vladimiras Putinas pareiškė, kad „Kyjivas vykdo savo Vakarų vadovų valią“. Jis taip pat užsiminė apie Ukrainos derybinės pozicijos stiprinimą.

„Ginkluotomis provokacijomis Rusijos ir Ukrainos pasienyje siekiama sustiprinti Kyjivo valdžios pozicijas būsimose derybose“, pabrėžė jis.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2495

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

„Bet apie kokias derybas galime kalbėti su žmonėmis, kurie masiškai atakuoja civilius, civilinę infrastruktūrą ar bando sukelti grėsmę atominėms elektrinėms“, – sakė jis. „Dabar aišku, kodėl Kijevo režimas atmetė mūsų pasiūlymus grįžti prie taikos derybų“, – argumentavo jis.

„Apie ką mes galime su jais kalbėti?“ – paklausė V. Putinas. Jis sakė, kad Rusija turi planą laimėti karą su Vakarais. „Pagrindinė Gynybos ministerijos užduotis – išvyti priešą iš teritorijų ir kartu su pasienio tarnyba užtikrinti patikimą Ukrainos sienos apsaugą“.

 

Aleksejus Smirnovas, laikinai einantis Kursko srities gubernatoriaus pareigas, sakė V. Putinui, kad nuo puolimo pradžios praėjusią savaitę Ukraina užėmė 28 gyvenvietes. Iš viso ten gyvena 2000 žmonių. Ir per 121 tūkst žmonių turėjo pabėgti iš pasienio zonų. Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsiskverbė į Rusijos teritoriją 12 km ilgio ir 40 km pločio zonoje.

„Padėtis srityje išlieka sudėtinga“, - sakė jis. A. Smirnovas pranešė, kad Kursko srityje, siekiant apsisaugoti nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, buvo iškasta 40 km prieštankinio griovio. 

 

„The Times“, remdamasis aukšto rango šaltiniu Ukrainos gynybos ministerijoje, praneša, kad Kyjivas tikisi aštrios Rusijos Federacijos reakcijos – raketų atakos prieš svarbius sostinės taikinius.

„Rusija jaučia poreikį labai stipriai reaguoti, kad parodytų visam pasauliui, jog ji yra visagalė ir kad puolimas prieš Kurską neliks nenubaustas“, – sakė šaltinis. Rusai greičiausiai bandys sunaikinti Ukrainos Aukščiausiąją Radą ir kitus sostinės centre esančius valdžios pastatus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(22)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: