Rusai skelbia apie grandiozinį puolimą. „Kartu su F-16“ (Video)  (1)

JAV Ukrainai kelia „globalesnę“ užduotį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Rusijos „Pirmąjį kanalą“ jie pradėjo kalbėti apie dar didesnio masto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą ir masinę Vakarų F-16 naikintuvų ataką į tiltą okupuotame Kryme. Tai žinoma iš rugpjūčio 12-osios laidos „Bolšaja igra“ transliacijos įrašo, rašo „Focus“.

Vadinamasis priešo karo ekspertas Andrejus Klincevičius įsitikinęs, kad JAV Ukrainai kelia „globalesnę“ užduotį.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2341 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

„Rugpjūčio pabaigoje – rugsėjo pradžioje, manau, iš Ukrainos vyks dar didesnio masto puolimo operacija. Gali būti, kad tai bus pietuose. Vėl bandys nukirsti sausumos koridorių į Krymą“, – prognozavo jis.

Klincevičius užsiminė, kad dalis puolamųjų pajėgų galėtų judėti link Zaporižios atominės elektrinės.

„Sausumos koridoriaus į Krymą uždarymas kartu su didžiuliu F-16 lėktuvų smūgiais Krymo tiltui yra pergalės įvaizdis, kurį Baltieji rūmai galės parduoti rinkėjams. Jie to sieks“, – rusus perspėjo „ekspertas“.

 

Jis sakė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimosi į Kursko sritį tikslas yra ten patraukti dalį Rusijos rezervų. Kaip patikslino Klincevičius, jei tai pavyks, Rusijos Federacija negalės „staigiai perkelti“ pajėgų į Zaporižios ar Chersono sritis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(295)
(8)
(287)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: