[ŽT] Kremlius ruošia didelį kerštą. Kas žinoma  (2)

Nori tai parodyti visam pasauliui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kursko operacija, kurią Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai vykdo Rusijos teritorijoje, jau tapo „kaulu gerklėje“ ir Rusijos kariuomenės vadams, ir Kremliaus šeimininkui. Todėl visai tikėtina, kad Rusijos Federacija rengia plataus masto kerštą už sėkmingą Ukrainos kariuomenės įsiveržimą gilyn į Rusijos teritoriją.

Taip teigiama „The Times“ straipsnyje, kuris remiasi aukšto rango šaltiniu Ukrainos gynybos ministerijoje.

Ukraina jau lygiai savaitę sėkmingai spaudžia priešą jo teritorijoje. Karo istorikai pažymi, kad nuo Antrojo pasaulinio karo laikų tai pirmas kartas, kai kitos šalies kariuomenė įžengė į Rusijos Federacijos teritoriją ir joje vykdo kovinius veiksmus. Žinoma, šis faktas negali nesukelti Kremliaus vadovybės įniršio. Todėl didelė tikimybė, kad Kremlius norės suduoti Ukrainai plataus masto ir didelį smūgį.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Eleglide C1 Series“ premjera. Išskirtinių variklių el. dviračiai už specialias kainas
3309 4 2

„Eleglide C1 Series“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-05

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Eleglide C1“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

2) „Eleglide C1 ST“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

3) „Eleglide M1 Plus“ - 29'' atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija

4) „Eleglide T1 STEP-THRU“ - miesto el. dviratis

Išsamiau

Tikėtina, kad tai galėtų būti ataka į Kyjivo centrą, vyriausybės kvartalą. Rusijos raketų taikinys galėtų būti Aukščiausioji Rada arba kiti pastatai, kuriuose įsikūrusios valstybės valdžios institucijos. Žinoma, Kyjivą, ypač jo centrą, gerai saugo priešlėktuvinės gynybos sistemos, tačiau vis tiek niekas negali suteikti šimtaprocentinės garantijos dėl raketų pataikymo.

 

„Rusija jaučia poreikį duoti labai griežtą atsaką, kažką grandiozinio, parodyti visam pasauliui, kad ji yra visagalė ir kad tokie dalykai kaip Kurskas neliks nenubausti“, – sakė šaltinis Gynybos ministerijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(172)
(-138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)