Įtampa didėja. „Išvyksta lėktuvnešių grupė“  ()

Pažadėjo atkeršyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baiminantis Izraelio puolimo, galinčio sukelti visuotinį karą Artimuosiuose Rytuose, Jungtinės Valstijos ir jų sąjungininkės Europoje pirmadienį paragino Iraną atsisakyti nuolatinių grasinimų užpulti žydų valstybę. 

Įtampa regione didėja, o pirmadienį JAV paskelbė, kad savo pagrindiniam sąjungininkui Izraeliui kuo greičiau pristatys raketinį povandeninį laivą ir lėktuvnešių grupę.

Iranas ir jo sąjungininkai pažadėjo atkeršyti už Libano grupuotės „Hezbollah“ aukšto rango vado Fuado Shukro ir „Hamas“ politinio lyderio Ismailo Haniyeh nužudymus. Dėl jų Teheranas kaltina Izraelį.

[EU+Kuponai] Įspūdingo funkcionalumo orų stotelės, TV priedėliai, žaidimų konsolės ir valdikliai, kavos aparatai (Video)
2636 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

2) „AGSIVO“ orų stotelė

3) „8BitDo Ultimate C“ - žaidimų pultelis

4) „ANBERNIC RG35XXSP“ - sulankstoma retro žaidimų delninė konsolė, 5000+ žaidimų

5) „GameSir G8 Plus“ - belaidis žaidimų valdiklis

6) „MECOOL KM7 PLUS“ - Android 11.0 TV priedėlis

Išsamiau

Pirmadienį JAV prezidentas Joe Bidenas ir Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir Jungtinės Karalystės lyderiai išplatintame bendrame pareiškime perspėjo Teheraną.

„Paraginome Iraną atsisakyti nuolatinių grasinimų surengti karinį išpuolį prieš Izraelį ir aptarėme rimtus padarinius regiono saugumui, jei toks išpuolis įvyktų“, – sakoma pranešime.

 

Baltieji rūmai pirmadienį perspėjo, kad Teheranas ir jo įgaliotiniai, kaip manoma, jau šią savaitę gali surengti išpuolius prieš Izraelį. Žydų valstybė nurodė, kad laikosi tos pačios nuomonės.

Tęsiantis įnirtingai diplomatijai, Vokietijos kancleris Olafas Scholzas ir Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Keiras Starmeris paragino Irano prezidentą Masoudą Pezeshkianą deeskaluoti padėtį.

Tačiau M. Pazeshkianas pareiškė, kad Teheranas turi „teisę atsakyti agresoriams“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()