Galingas smūgis. „Štabas neveikia.“ Kas nutiko  ()

Smūgis buvo galingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinio jūrų laivyno atstovas Dmytro Pletenčukas sakė, kad po 2023 metais įvykusio Rusijos Juodosios jūros laivyno štabo sutriuškinimo Kryme priešas ieško vietų, kur galėtų apsistoti jų vadai. Kai kurie iš jų persikėlė net į žemyną.

Anot jo, po sutriuškinimo štabas neveikia.

Netikėtas smūgis „sprendimų priėmimo centrui“. „Priešas puikiai supranta, kad mes tokius dalykus matome ir sekame. Ir, žinoma, jie slepia savo buvimą. Smūgis buvo galingas, nepaisant to, kad tikro lyderio ten tuo metu nebuvo. Tačiau kai kurie kiti vadai buvo“, – sakė Pletenčukas.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Eleglide C1 Series“ premjera. Išskirtinių variklių el. dviračiai už specialias kainas
3308 4 2

„Eleglide C1 Series“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-05

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Eleglide C1“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

2) „Eleglide C1 ST“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

3) „Eleglide M1 Plus“ - 29'' atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija

4) „Eleglide T1 STEP-THRU“ - miesto el. dviratis

Išsamiau

Anot jo, visiškai suprantama, kad priešas bando nuslėpti savo buvimo vietą, ypač kalbant apie štabus, vadavietes, ryšių centrus ir kitus panašius karinius vadovavimo ir kontrolės organus, kurie tiesiogiai įtakoja karo veiksmų eigą.

Smūgis Rusijos Juodosios jūros laivyno būstinei – kas žinoma

2023 metų rudenį okupuotame Sevastopolyje nugriaudėjo garsūs sprogimai, vietiniai kanalai paskelbė apie raketų ataką. Okupuoto Sevastopolio gauleiteris Michailas Razvožajevas sakė, kad prieš Juodosios jūros laivyno štabą buvo įvykdyta raketų ataka. Vėliau tapo žinoma, kad rusai renka „nukritusios raketos“ dalis, todėl žmonės, gyvenantys Nachimovo prospekte, turėtų persikelti į „Pobeda“ kino teatrą. Razvožajevas pranešė, kad būstinės pastatas griuvo toliau. Smūgio banga išdaužė stiklus dešimtims miesto centre esantiems gyvenamiesiems pastatams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: