Užfiksuota iš kosmoso. „Daugiau nei Syrskis sakė“ (Žemėlapis)  ()

Kontrolės zona plečiasi.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija)| https://www.facebook.com/photo?fbid=847884774191269&set=pcb.847885240857889

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos gynybos ministerija kasdien praneša apie Ukrainos pajėgų veržimosi į Kursko sritį sustabdymą, Z karo korespondentai rašo apie padėties pablogėjimą. Ukrainos ginkluotosios pajėgos išplėtė kontrolės zoną šioje fronto dalyje.

Apie tai rugpjūčio 12-osios vakarą pranešė Rusijos šaltinis „Agentstvo“, stebintis Z kanalų pranešimus.

„Pirmadienio vakarą (rugpjūčio 12 d. – red.) karo veiksmų apimtas Kursko srities plotas siekė apie 1050 kvadratinių kilometrų“, – pranešė žurnalistai.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jie pažymėjo, kad tokias išvadas padarė, be kita ko, ir iš NASA palydovinių vaizdų, kuriuose užfiksuoti gaisrai kovos vietose.

Tolimiausias taškas, į kurį žengė Ukrainos pajėgos, yra Kromskije Byki kaimas. Jis yra 30 km nuo Rusijos ir Ukrainos sienos.

Daugiau nei Syrskis sakė. Rugpjūčio 12 dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis prezidentui Volodymyrui Zelenskiui pranešė, kad kontroliuojama 1 000 kvadratinių kilometrų Kursko srities, tai yra per savaitę Ukrainos pajėgoms pavyko užimti beveik tiek pat teritorijos, kiek Rusijos armija užėmė per pastaruosius metus.

 

Kursko srities gubernatorius Aleksejus Smirnovas tvirtina, kad šiuo metu Ukraina kontroliuoja 28 gyvenvietes Ukrainoje. Pagal projektą „DeepState“ tokių gyvenviečių yra trečdaliu daugiau – 44.

Yra žinoma, kad Sudžos miestas yra visiškai kontroliuojamas Ukrainos pajėgų. Tai tikriausiai tapo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tvirtove šioje operacijoje.

Miesto užėmimą patvirtino Rusijos Z kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(291)
(6)
(285)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: