„Puolimas vyksta 4-iomis kryptimis. Syrskis žino, ką daro“  ()

Rusijos armiją apėmė panika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per savaitę trukusius kovinius veiksmus Ukrainos kariuomenė užsitikrino 1000 kvadratinių kilometrų kontrolę Rusijos teritorijoje.

Informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defence Express“ direktorius Sergejus Zgurecas sakė, kad operacija Kursko arityje pagrįsta vadinamosios mobiliosios operatyvinės grupės koncepcija.

„Jau savaitę Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo puolamąją operaciją, kuri yra itin veiksminga. Ši operacija grindžiama vadinamosios operatyvinės mobiliosios grupės koncepcija. Antrojo pasaulinio karo metais tokios grupės buvo viena iš veiksmingų sovietų kariuomenės puolimo taktikų prieš Vokietiją. Rusijos armija šią teoriją yra pamiršusi, tačiau, kaip matome, Syrskis žino, ką daro – jis gerai žino Antrojo pasaulinio karo istoriją ir šį sprendimą pritaikė atsižvelgdamas į šiuolaikinius technologinius pasiekimus“, – televizijos kanalo „Espreso“ eteryje sakė Zgurecas.

[EU+Kuponai] Lenktas žaidimų monitorius, vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename, dvigubo ekrano PC, 140W įkroviklis ir kt. (Video)
5104 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FYHXele“ - 24/27 colių lenktas žaidimų monitorius

2) „YUEHOO“ - dviejų kamerų vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename

3) „N-ONE Nbook Pro“ - dvigubo ekrano PC

4) „LDNIO“ - 140W, 5-ių jungčių įkroviklis

5) „DaranEner NEO2000“ - 2000W, 2073,6Wh portabili energijos stotelė

6) „GELEIPU DL28“ - dviejų krepšių 1700W karšto oro gruzdintuvė

Išsamiau

Puolamieji veiksmai plėtojami keturiomis kryptimis: dvi iš jų nukreiptos giliai į priešo teritoriją – tai Lgovas ir Kurskas. Kitos dvi kryptys užtikrina placdarmo plėtimą į vakarus – tai Rylskas, kur kovos tęsiasi prie Korenevo, ir dešinysis flangas, kuris apima viską į rytus nuo Sudža. Vadinasi, vyksta žygis Kursko – Rylsko kryptimi ir flango plėtra į rytus nuo Sudžos, taip pat naudojamas antrasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ešelonas, kuris yra įsitvirtinęs efektyviausiuose gynybos rajonuose. Priešas bando įvesti rezervus, tačiau šie rezervai sunaikinami prieigose“, – aiškino Zgurecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(1)
(132)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: