„Tapo Ukrainos kariuomenės trofėjais.“ Didelė audra Rusijoje. Kas vyksta (Foto)  ()

Žiniasklaida skelbia kaltininką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas asmeniškai kaltas dėl Rusijos armijos nesėkmės Kursko srityje, nes ginti sieną paskyrė nesėkmingą generolą Aleksandrą Lapiną.

Proveržis Kursko srityje – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuopelnas ir kartu Rusijos armijos generolo Aleksandro Lapino nesėkmė. Tai pareiškė „The Moscow Times“, remdamasis Z karo korespondentais.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8423 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Leidinys palygino 2024-ųjų rugpjūčio 6-osios įvykius su 2022-ųjų metų įvykiais, kai buvo prarastas Lymanas. Tuomet Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko atkovoti 3000 kv. km anksčiau užimtų teritorijų. Dabar Ukrainos kariuomenė sugebėjo užimti apie 1000 kv. km teritorijos Kursko srityje. Rugpjūčio 13 d. Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontroliuoja74 gyvenvietes. Proveržio priežastis buvo silpna gynybos linija ir skaitinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pranašumas.

Medžiagoje nurodyta, kad 2022 metais Charkivo srityje šimtai priešo technikos vienetų tapo Ukrainos kariuomenės trofėjais , Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo nusitaikiusios ir į Belgorodo srities karinius objektus. Po daugybės pralaimėjimų linijoje Balaklija – Lymanas – Iziumas Lapinas neteko Centrinės karinės apygardos vado posto.

 

Po pralaimėjimo Charkivo srityje Aleksandras Lapinas pradėjo vadovauti Kursko srities gynybai, ir tai rodo, kad Rusijos gynybos ministerija remiasi ne tik žiaurumo ir okupacijos idėjomis, bet ir nepotizmu bei korupcija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: