[ŽT] Aliarmas. Maskva maldauja pagalbos. „Skubiai“  ()

Lukašenka skuba į pagalbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusija perduos Rusijai dalį savo kovinių dalinių karinės įrangos, pranešė šaltinis šalies gynybos ministerijoje. Sprendimą, reaguodamas į „skubų prašymą“ iš Maskvos, priėmė Aliaksandras Lukašenka. Padedamas sąjungininko, Vladimiras Putinas nori kompensuoti atsargų trūkumą. Panaši situacija buvo susiklosčiusi prieš dvejus metus, rašo Interia.pl.

[EU+Kuponai] Lenktas žaidimų monitorius, vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename, dvigubo ekrano PC, 140W įkroviklis ir kt. (Video)
5117 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FYHXele“ - 24/27 colių lenktas žaidimų monitorius

2) „YUEHOO“ - dviejų kamerų vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename

3) „N-ONE Nbook Pro“ - dvigubo ekrano PC

4) „LDNIO“ - 140W, 5-ių jungčių įkroviklis

5) „DaranEner NEO2000“ - 2000W, 2073,6Wh portabili energijos stotelė

6) „GELEIPU DL28“ - dviejų krepšių 1700W karšto oro gruzdintuvė

Išsamiau

Leidinys „BelNovosti“, remdamasis savo šaltiniu Baltarusijos gynybos ministerijoje, pranešė, kad Aliaksandras Lukašenka „davė nurodymą perduoti Rusijos ginkluotosioms pajėgoms dalį karinės technikos iš kovinių dalinių“.

„Jeigu 2022 m. Baltarusija iš sandėlių perdavinėjo šaudmenis ir įrangą, tai dabar kalbame apie resursų perdavimą iš kovinių dalinių. Tai gali reikšti, kad Baltarusijos sandėliai ir arsenalai tuomet buvo ištuštinti“, – pažymima leidinyje.

 

Rusija ne tik kovoja su karių trūkumu armijoje – dėl fronte patirtų nuostolių pradeda tuštėti įrangos ir amunicijos sandėliai. Todėl Maskva nusprendė kreiptis pagalbos į savo sąjungininkę Baltarusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(45)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()