Kariai šokiruoti. Analitikai išvis be amo. „Puikus pavyzdys, kaip reikia daryti“  ()

Atskleisti Ukrainos puolimo užkulisiai.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=848669084112838&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-19 Kariai šokiruoti. Analitikai išvis be amo. „Puikus pavyzdys, kaip reikia daryti“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos puolimas turėjo būti planuojamas slapta, siekiant pakeisti karo dinamiką ir įstumti Maskvą į keblią padėtį.

Pasak „New York Times“, informacija apie puolimą sukėlė nuostabą net kai kuriems Ukrainos kariams, o kai kurie kariniai daliniai apie misiją sužinojo paskutinę minutę. Karo analitikai taip pat buvo šokiruoti. „Tai geras pavyzdys, kaip sėkmingai operacijai reikia ypatingų saugumo priemonių ir gudrybių“, – sakė Suomijos organizacijos „Black Bird Group“, analizuojančios nuotraukas ir filmuotą medžiagą iš mūšio lauko, analitikas Pasi Paroinenas. Jis pridūrė, kad jei analitikai nesugebėjo to aptikti, rusai galbūt taip pat to nepadarė.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5387 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kaip pranešė „New York Times“, JAV pareigūnai taip pat negavo jokių įspėjimų apie Kyjivo planus. Priežastis esą buvo baimė, kad bus raginama planus atšaukti.

 

Nepriklausomų analitikų sudaryti mūšio lauko žemėlapiai rodo, kad ukrainiečių kariai iš brigadų, kurios ilgą laiką kariavo Rytų Ukrainoje, nepastebimai persikėlė į Sumų regioną, kuris ribojasi su Kursko sritimi Rusijoje. Pavyzdžiui, liepos viduryje netoli sienos buvo pastebėtas dronų batalionas, beveik metus gynęs Časiv Jaro miestą Donecko srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(5)
(163)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: