„Ukrainiečiai atsivežė savo artileriją. Neįtikėtina ko neteko rusai (Video)  ()

Operacija buvo įmanoma dėl Ukrainos piliečių aukų.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=848638357449244&set=pcb.848638437449236

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operacija buvo įmanoma dėl Ukrainos piliečių aukų, iš kurių buvo finansuojama pažangi žvalgybos įranga, naudojama radarui aptikti.

Ukrainos kontržvalgyba ir kariuomenė Zaporižios srityje atakavo Rusijos radiolokacinę stotį 39N6 „Kasta-2E2“, pranešė fondas „Grįžk gyvas“.

Taikinį aptiko vietinis „Shark“ dronas. Kariškiai praneša, kad kompleksas „Kasta“ apšaudytas volframo elementų amunicija.

[EU+Kuponai] Įspūdingi 3D spausdintuvai, arti 2 km šviečiantys monstriniai žibintuvėliai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, mini PC ir kt. (Video)
4111 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-12-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ELEGOO Saturn 4“ - 3D spausdintuvas

2) „ELEGOO Saturn 4 UItra“ - 3D spausdintuvas

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Astrolux EC01X“ - 6800lm, šviečia iki 1765 m, 26 d. laiko baterija

5) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

6) „Violent Fan X3“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

Išsamiau

„Iš ukrainiečių gautos aukos padėjo tai padaryti. Žvalgybos ir sekimo įrangos komplektą (antžeminę stotį, mikroautobusus, nešiojamuosius kompiuterius, maitinimą, ryšį) už jas įsigijo fondas „Grįžk gyvas“ ir perdavė radarus medžiojančiam Saugos tarnybos padaliniui“, – sakoma pranešime.

39N6 „Kasta-2E2“ radaro stotis yra mobili, dviejų koordinačių, decimetrinių bangų juostos radaro sistema, skirta nuolatiniam apskritam skenavimui.

 

Ji skirta oro erdvės kontrolei, koordinatėms nustatyti ir oro taikiniams identifikuoti, įskaitant esančius itin žemai.

Radaras gali nustatyti oro taikinių trajektoriją ir jų skrydžio aukštį aptikdamas taikinius apatiniame, viršutiniame arba abiejuose spinduliuose.

Informacija apie oro taikinių koordinates ir judėjimo parametrus radijo kanalais arba kabelinio ryšio linijomis, turinčiomis skaitmeninės-analoginės sąsajos galimybę, perduodama oro gynybos sistemoms, aviacijos ir kosmoso pajėgoms bei oro gynybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(1)
(149)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: