[ŽT] „Skubu! Svarbu!“ Skabejeva „pradžiugina“ rusus (Video)  (2)

Skabejeva „pradžiugina“ rusus.



© FREEДOM (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=q4Q7cbPbTQM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės puolimas Kursko srityje ir toliau yra stiprus smūgis Rusijos propagandai. Pokalbių laidos „60 minučių“ vedėja Olga Skabeeva, su prierašu „svarbu“, tiesiogiai rusams pranešė dar vieną nemalonią žinią. Ukrainos ginkluotosios pajėgos metė į mūšį britų „Challenger 2“ tankus, kurie dieną prieš tai kirto Rusijos sieną. Skabejeva apie tai kalbėjo laidos eteryje, remdamasi britų televizijos kanalo „Sky News“ informacija.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

„Skubu! Svarbu! Pirmą kartą po Antrojo pasaulinio karo „okupacinė armija“ įsiveržė į mūsų šalies teritoriją“, – sakė ji.

 

Karo ekspertai pabrėžia, kad Ukraina per puolimą Kursko srityje aktyviai naudoja šarvuočius. Rusijos teritorijoje anksčiau buvo pastebėta įranga iš Prancūzijos, Vokietijos ir JAV. Dabar mūšyje dalyvauja ir britų tankai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(491)
(22)
(469)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: