„+600 km. Jie gali pasukti link Maskvos“  ()

„Jau pusė darbo padaryta“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimų tolimesnių Ukrainos kariuomenės veiksmų, vykdant karinę operaciją Rusijos teritorijoje, spektras yra gana platus. Viskas priklausys nuo to, kaip artimiausiu metu elgsis rusai, sakė karo ekspertas, Ukrainos kariuomenės atsargos pulkininkas Romanas Svitanas, praneša „24 kanalas“.

„Veiksmų spektras yra labai platus, pradedant žygiu į tą patį Kurską arba Kursko atominę elektrinę, baigiant tam tikrais reidais palei visą pasienio liniją Maskvos link – faktiškai nuo Baltarusijos, Ukrainos ir Rusijos sąlyčio taško ir iki pat Valuikų. Tai yra paversti visą šią 600 kilometrų pasienio liniją fronto linija ir pasukti ją Maskvos link“, – sakė jis.

[EU+Kuponai] Įspūdingi 3D spausdintuvai, arti 2 km šviečiantys monstriniai žibintuvėliai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, mini PC ir kt. (Video)
4110 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-12-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ELEGOO Saturn 4“ - 3D spausdintuvas

2) „ELEGOO Saturn 4 UItra“ - 3D spausdintuvas

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Astrolux EC01X“ - 6800lm, šviečia iki 1765 m, 26 d. laiko baterija

5) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

6) „Violent Fan X3“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

Išsamiau

Pasak Svitano, jei Rusijos Federacija sumažins spaudimą Rytų fronte, perkeldama pakankamai karių į Kursko sritį, ji tikriausiai sugebės sustabdyti Ukrainos veržimąsi į Kursko sritį. Jei rusams to padaryti nepavyks, Ukrainos kariai judės toliau, sakė ekspertas:

„Tai gali būti ne tiek žengimas į Rusijos užnugarį, kiek bandymas nukirsti tam tikras ten esančias problemas. Problemos, pavyzdžiui, buvo susijusios su rusų galimybėmis judėti link Sumų. Tačiau dabar mes praktiškai išsklaidėme grupuotę, kuri galėjo žengti į miestą. Čia jau yra pliusas, tai yra pusė įvykdytos užduoties. Be to, atsirado galimybė perkelti mūsų karius į priešo užnugarį Rusijos teritorijoje. Be to, galima išjungti Kursko atominę elektrinę, kad ji negalėtų tiekti elektros energijos kariniams vartotojams. Mechanizmų yra daugybė, judėsime toliau.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(6)
(160)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()