„2500 katile.“ Ten visiška isterija (Žemėlapis)  ()

Siena su Ukraina labai arti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 16 d. Ukrainos gynybos pajėgos sunaikino pagrindinę Rusijos ginkluotųjų pajėgų logistikos liniją pietvakarių Kursko srityje. Yra požymių, kad Rusijos armijos šioje srityje yra įstumta į didelius spąstus. 

Tokią nuomonę išsakė Izraelio gynybos pajėgų karininkas, karo stebėtojas Yigalis Levinas.

Ukrainos kariuomenė sunaikino tiltą netoli Gluškovo kaimo Kursko srityje. Tikėtina, kad toks pat likimas netrukus laukia ir kito tilto šiek tiek aukščiau upės prie Zvanojės kaimo. Į jį jau kelis kartus buvo smogta ir jis buvo apgadintas. Šioje srityje Seimo upėje liko tik vienas nepažeistas tiltas – ties Karyžo kaimu. Ir, Levino nuomone, būtent ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos varo Rusijos karius. 

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Eleglide C1 Series“ premjera. Išskirtinių variklių el. dviračiai už specialias kainas
3305 4 2

„Eleglide C1 Series“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-05

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Eleglide C1“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

2) „Eleglide C1 ST“ - 250W centrinis Ananda variklis, 150 km, 14,5Ah ir kt.

3) „Eleglide M1 Plus“ - 29'' atnaujinta 2-os kartos el. dviračio versija

4) „Eleglide T1 STEP-THRU“ - miesto el. dviratis

Išsamiau

„Ukrainiečiai tiltus griauna ne atsitiktinai, o nuosekliai iš rytų į vakarus. Rusams kol kas liko tiltas Karyžo rajone, kuris yra į vakarus nuo aktyvios kovų zonos, kaip įmanoma.... Siena su Ukraina ten labai arti, o tai reiškia, kad lengva patekti į „butelio kaklelio“ situaciją ar net į Ukrainos generalinio štabo rengiamą naikinimo zoną („ugnies maišus“)“, – sakė Izraelio karininkas. 

 

Tuo tarpu Z kanaluose didėja isterija dėl Gluškovsko rajone sparčiai besiformuojančio „ugnies maišo“. Su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis susijęs šaltinis „VDV už sąžiningumą ir teisingumą“ teigia, kad jame gali būti įstrigę apie 2 500 Rusijos karių. 

„Dabar mūsų kovotojai gali atsidurti katile... Į jį gali patekti iki 2 500 kovotojų. Dabar būtina skubiai priimti sprendimą atitraukti mūsų karius už Seimo“, – rašo Z kanalas.

 

 Jei Ukrainos kariuomenei pavyks įvykdyti operaciją, kovos zona Kursko srityje padidės maždaug pusantro karto – 700 kvadratinių kilometrų.

Šiuo metu, preliminariais duomenimis, ji yra daugiau kaip 1150 kvadratinių kilometrų. Pasak karo ekspertų, jei Ukrainos kariuomenei pavyks suformuoti fronto liniją palei Seimą, ukrainiečius iš ten bus labai sunku išstumti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(6)
(199)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()