[ŽT] „Generolai ir FSB siunčia signalą Putinui“  ()

„Ten turėjo būti labai efektyvios kliūtys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų proveržis pirmosiomis dienomis gali būti Rusijos generolu signalu Kremliaus Vladimiro Putinui. Tai pareiškė Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos atstovas Ukrainoje Michailas Bociurkivas.

Anot BBC, padėtis, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos nesutiko pasipriešinimo per pirmąsias operacijos dienas Kurske, gali nurodyti Rusijos saugumo pajėgų nepaklusnumą Vladimirui Putinui.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5387 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Ukrainos kariuomenė prasiveržė ten, kur turėjo būti labai efektyvios kliūtys. O jūs nepamatote didelio gyventojų ir teisėsaugos įstaigų pasipriešinimo, nebuvo pranešimų apie šūvius nė iš vienos policijos nuovados. Manau, kad tokia lėta saugumo pajėgų reakcija, jei tai tiesa, gali reikšti, kad generolai ir FSB Putinui sako: „Gana!“, sako Bociurkivas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(4)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: