„Už normalią Rusijos ateitį. Yra geležinė galimybė.“ Bus galingai  ()

Skelbiama galinga žinia, kviečianti stoti į kovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pusėje kovojantys legiono „Rusijos laisvė“ savanoriai paragino Rusijos kariškius pasiduoti su galimybe pereiti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusę, rašo Interia.pl.

„Jūsų politikos instruktoriai, sėdintys ant šiltų taburečių, primygtinai pataria jums ne pasiduoti, o susisprogdinti savo pačių granata“, – pareiškė legiono „Rusijos laisvė“ nariai komunikate

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tačiau šimtai rusų karių nepaiso nusikalstamos tvarkos ir mieliau renkasi gyventi, nei mirti dėl naujo pulko apdovanojimo ar dar vieno Gerasimovo dvaro“, – pridūrė jie proklamacijoje, kurią cituoja „Ukrainska pravda“.

Pasak rusų savanorių, pasiduoti Rusijos armijos gretose „yra sveika alternatyva beprasmiškai mirčiai“. „Raginame visus Rusijos ginkluotųjų pajėgų karius savanoriškai pasiduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, kaip tai padarė jūsų bendražygiai“, – kreipimesi buvo kalbama apie ankstesnius incidentus, kurie įvyko Kursko srityje.

 

Legionas „Rusijos laisvė“ kreipėsi į „tuos, kurie turi noro tęsti kovą už normalią Rusijos ateitį“. Kaip jie teigė, tokiems žmonėms „yra geležinė galimybė įstoti į legioną“. Savanoriai pabrėžė, kad yra pasirengę bendrauti su visais, kurie išreiškia norą nukreipti ginklus prieš Kremlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: