„Draugiškų šalių“ spjūvis Rusijai. „Nebūtų įvykę, jei ne Vakarai“  ()

Žurnalistų teigimu, per tą laiką, praėjusį nuo Ukrainos pajėgų Rusijos sienos kirtimo, tik Sirija pasmerkė vadinamąją „agresiją“, kurios neva nebūtų buvę, jei ne Vakarų parama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadinamosios „draugiškos Rusjos šalys“ atsisakė pasmerkti Ukrainos pajėgų puolimą Kursko srityje. Į tai dėmesį atkreipė Rusijos leidinys „The Moscow Times“.

Žurnalistų teigimu, pirmoji invazija į Rusijos teritoriją nuo Antrojo pasaulinio karo tęsiasi 11 dieną, tačiau nė viena iš Maskvoje „draugiškomis“ vadinamų šalių nepareiškė palaikymo žodžių Kremliaus vadovui Vladimirui Putinui.

[EU+Kuponai] Įspūdingi 3D spausdintuvai, arti 2 km šviečiantys monstriniai žibintuvėliai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, mini PC ir kt. (Video)
4116 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-12-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ELEGOO Saturn 4“ - 3D spausdintuvas

2) „ELEGOO Saturn 4 UItra“ - 3D spausdintuvas

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Astrolux EC01X“ - 6800lm, šviečia iki 1765 m, 26 d. laiko baterija

5) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

6) „Violent Fan X3“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

Išsamiau

Leidinys rašo, kad per tą laiką, praėjusį nuo Ukrainos pajėgų Rusijos sienos kirtimo, tik Sirija pasmerkė vadinamąją „agresiją“, kurios neva nebūtų įvykę, jei ne Vakarų parama.

Tuo pačiu metu, anot pranešimų, pagrindinis Maskvos „draugas“ Pekinas apie tai, kas vyksta, prabilo tik rugpjūčio 12 d. Be to, Kinijos Liaudies Respublika pareiškė, kad atkreipė dėmesį į situaciją.

 

Pažymima, kad KSSO (Kolektyvinio saugumo sutarties organizacija) ir jos valstybės narės nepasmerkė Ukrainos veiksmų. Nebent būtų rugpjūčio 16 dienos pareiškimas, kuriame teigiama, kad KSSO dirba visą parą ir atidžiai stebi situacijos raidą.

Tačiau, kaip pažymėjo žurnalistai, KSSO pažadėjo per nustatytą terminą įgyvendinti visas būtinas procedūras tuo atveju, jei Rusija paprašys karinės pagalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()