Rusija traukiasi. Va čia tai įvykiai (Foto, žemėlapis)  ()

Pranešė keli Rusijos Z kanalai.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai tikriausiai pradėjo trauktis iš šiaurinio Kursko srities flango. Apie tai rugpjūčio 17 dieną pranešė keli Rusijos Z kanalai.

Šios informacijos patvirtinimo kol kas nėra, praneša Dialog.UA.

„Rusijos armija organizuotai pasitraukė į rytinį Seimo upės krantą prie Tiotkino. Gyvenvietės evakuotos. Priartėjus priešui buvo susprogdinti du tiltai Tiotkino ir Popovo-Ležačyje. Užimtos naujos parengtos gynybos linijos“, – sakė propagandistai.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5387 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tiotkinas yra vos už poros kilometrų nuo Ukrainos sienos Kursko srityje. Teritorija (bendras plotas yra apie 700 kvadratinių kilometrų), kurioje yra ši gyvenvietė, yra izoliuota nuo likusios Rusijos. Ir ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos paspendė spąstus Rusijos ginkluotosioms pajėgoms. Rugpjūčio 16 d., prie Seimo buvo susprogdintas didžiausias tiltas, kuriuo rusai aprūpino savo kairiojo kranto grupę. Šioje vietoje ant upės likę tik du tiltai, iš kurių vienas buvo apgadintas nuo smūgių, o antrasis yra visai netoli Ukrainos sienos. Esant dabartinei situacijai, Rusijos armijos bėgimas tapo neišvengiamas, nes alternatyva tik viena – apsupimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(1)
(189)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: