„Daug žaidėjų.“ Jis nuėjo per toli  ()

„Dažniausiai Rusija blefuoja.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis Ukrainos puolimo Kursko srityje tikslas – pažadinti Rusijos elitą, kad suvoktų, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nuėjo per toli. Rusams įvykiai prie Kursko yra „pažadinimo skambutis“, kad rimtai pagalvotų, už ką jie kovoja ir kokių tikslų siekia jų valdžia.

Tokį pareiškimą pareiškė buvęs valstybės vadovo Volodymyro Zelenskio patarėjas užsienio politikos klausimais Ihoris Novikovas, praneša „Sky News“.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pašnekovas pabrėžė, kad Rusijos Federacija nėra monolitas. Nepaisant to, kad Putinas yra valdžios viršūnėje, yra „daug skirtingų galios žaidėjų“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Rusijos teritorijoje turėtų parodyti Vakarams, kad eskalavimas prieš Rusiją yra pergalės strategija, todėl nereikėtų bijoti eskaluoti reikalų.

 

„Dažniausiai Rusija blefuoja“, – pridūrė Novikovas.

Ukrainiečiams puolimas Kursko srityje pakėlė moralę ir kovinę dvasią.

Buvusio patarėjo teigimu, Rusijos Federacijos konvenciniame kare nugalėti neįmanoma, nes ji turi daug daugiau resursų, tačiau asimetrinis karas suteikia Ukrainai sėkmės šansą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: