„Štai jie ir pradėjo.“  ()

Putinas pradeda savo veiksmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjo daugiau nei dveji karo metai. Šiandieniniai ISW žemėlapiai beveik nesiskiria nuo vakarykščių. Iš to galime daryti išvadą, kad rusai nepadarė jokios pažangos, kurią šiandien būtų galima užfiksuoti objektyvios kontrolės priemonėmis, savo „Telegram“ kanale rašo politikos ir visuomenės veikėjas, buvęs Rusijos vicepremjeras Alfredas Kochas.

Politikos veikėjas rašo, kad anksčiau ar vėliau Putino generolai turėjo pradėti permesti karius iš Ukrainos fronto. Štai jie ir pradėjo.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7467 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

Pavyzdžiui, su Ukrainos karine vadovybe susiję karinių oro pajėgų šaltiniai teigia, kad rusai perkelia savo rezervus Charkivo, Kupjansko, Seversko, Zaporižios ir Chersono kryptimis. Atkreipkite dėmesį: Pokrovskio krypties nėra. Iš ten rusų pajėgos kol kas neperkeliamos. Matyt, V. Putino generolai vis dar tikisi ten pasiekti rimtų laimėjimų, teigia Kochas.

Ekspertai teigia, kad Kursko srityje jau sutelkta apie 5 000 rusų karių grupuotė. Tačiau visi ekspertai vienbalsiai tvirtina, kad rusai galės pasiekti sėkmės Kursko srityje tik tada, kai jų grupuotė pasieks 30-40 tūkst. žmonių lygį.

 

Tokia didelė grupuotė (10 proc. viso rusų karių skaičiaus Ukrainoje) reikalinga todėl, kad į Kursko sritį įžengę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai pradėjo aktyviai įsitvirtinti ir ruošia rusų paliktą „Surovikino liniją“ būsimai gynybai.

Putinas dabar renka paskutinius rezervus iš visos šalies. Be to, viską, ką galima be didelės žalos perkelti iš fronto, jis taip pat perkelia, rašo A. Kochas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(23)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: