„Atsakas bus nedelsiant. Tai sukels tokias pasekmes, su kokiomis dar nesate susidūrę!“ (Video)  (1)

Rusijoje kyla nepasitenkinimas.


Auga nusivylimas Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu
Auga nusivylimas Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_(2022-09-01).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sėkmingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas Kursko srityje sukėlė isteriją Rusijos Z-patriotų gretose. Auga nusivylimas Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu, kuris įrodė, kad nesugeba užvaldyti Ukrainos.

Rugpjūčio 16 d. iškalbingą įrašą apie V. Putiną paskelbė „supykęs patriotas“ Vladimiras Kvačkovas, artimas čekisto Igorio Girkino (Strelkovo) bendražygis, praneša Dialog.UA.

Vladimiras Kvačkovas priminė V. Putinui jo 2022 m. vasario 24 d. vaizdo pranešimą. Diktatorius, paskelbęs apie vadinamosios „specialiosios operacijos“ prieš Ukrainą pradžią, pareiškė grasinimus Vakarams.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5387 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kas bandys mums sutrukdyti, (...) turi žinoti, kad Rusijos atsakas bus nedelsiant. Ir sukels tokias pasekmes, su kokiomis dar niekada savo istorijoje nesate susidūrę!“, – sakė V. Putinas.

Dabar Kremliaus propaganda mieliau neprisimena tų grasinimų, kurie taip ir nebuvo įgyvendinti. Kvačkovas Rusijos diktatoriaus grasinimus pavadino „pakazūcha“. Jis skundėsi Rusijos valdžios institucijų silpnumu.

 

„Putinas. Pakazūcha. Kažkur tarp raudonos ir rudos linijos. Po (Ukrainos pajėgų – red.) įsiveržimo į Kursko sritį būtų laikas, kad žodžiai sutaptų su darbais. Bet ne. Priešo provokavimas silpnumu tęsiasi“, – rašė Rusijos Z-patriotas.

Šiuo klausimu taip pat pasisakė Rusijos Z-kanalas „VDV už sąžiningumą ir teisingumą“, susijęs su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis.

„Atrodo, kad tada, 2022 m. vasarį, mes klausėmės vyriausiojo ir juo tikėjome. O dabar kažkaip net nemalonu nuo šių prisiminimų“, – skundėsi okupantai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: