„Greitai bus 3:0. Kur Gerasimovas?“ Rusijoje isterija  (0)

„Visa tai vyksta Rusijos Federacijos teritorijoje.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sistemingai naikina tiltus Seimo upėje, per kurią Rusijos Federacija aprūpina savo grupę kairiajame Kursko srities sparne. Netrukus ji bus visiškai atkirsta nuo likusios Rusijos Federacijos.

Rusijos ultrapatriotas, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Viktoras Alksnis šiuo klausimu padarė isterišką pareiškimą, skelbia Dialog.UA.

Jis atkreipė dėmesį, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šioje vietoje jau subombardavo 2 iš 3 tiltų Seimo upėje. Lieka paskutinis, su kuriuo Ukrainos ginkluotosios pajėgos greičiausiai susitvarkys artimiausiu metu.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7441 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

„Rezultatas – 2:0 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų naudai. Bet, aišku, greitai bus 3:0... Gluškovskio rajone yra tik vienas tiltas per Seimą Karyžo kaime. Ir jis yra vietoje, kurią gali pasiekti HIMARS, yra pagrindo manyti, kad jis taip pat bus sunaikintas arba, geriausiu atveju, sugadintas. O juk šis tiltas yra vienintelis, kuriuo galima aprūpinti mūsų gynybinę grupę Tiotkino pasienio zonoje. Tačiau vargu ar pavyks užtikrinti aprūpinimą priešui pliekiant ugnimi“, – skundėsi Rusijos Z patriotas.

Jis priminė, kad pirmosiomis Ukrainos puolimo dienomis Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas viešai pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos beveik sutriuškintos, o proveržis gilyn į teritorijas neleidžiamas. Šiandien, praėjus 12 dienų, ukrainiečiai perėmė daugiau nei 70 gyvenviečių Rusijoje, o jų plotas viršija 1 tūkst. kvadratinių km.

 

„Visa tai vyksta Rusijos Federacijos teritorijoje. Kur Gerasimovas, kuris rugpjūčio 7 dieną tikino visus, taip pat ir vyriausiąjį vadą, kad įsiveržusi grupė bus labai greitai sutriuškinta?“ – klausia Alksnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(261)
(6)
(255)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: