„Suabejojo Rusijos sienomis.“ Beprotiška žinia. Gali būti perbraižyta Rusija  ()

„Putinas nesupranta vieno labai akivaizdaus dalyko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų operacijos Rusijos Kursko srityje momentas parinktas išradingai. Pats Ukrainos kariuomenės buvimo Rusijos Federacijos teritorijoje faktas tapo didžiuliu įvaizdžio smūgiu Kremliaus vadovui Vladimirui Putinui asmeniškai. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Rusijos Federacijoje, taip pat praėjusių metų „Wagner“ savininko Jevgenijaus Prigožino kampanija prieš Maskvą įrodė, kad Rusijoje nebėra nė vieno žmogaus, galinčio sustabdyti ginkluotą judėjimą, kurį sudaro ne mažiau nei 5 tūkst. žmonių.

Putinas nesugebėjo laiku suprasti, kad kvestionuodamas Ukrainos valstybines sienas, jis tuo verčia suabejoti ir ​​savo valstybės sienomis. Ar gali diktatorius netekti savo „sosto“, patyręs gėdą Kursko srityje?

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7441 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

OBOZ.UA apie tai kalbėjo Rusijos opozicionierė Olga Kurnosova.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Kursko srityje tęsiasi jau daugiau nei savaitę. Ar manote, kad pats faktas, kad Ukrainos kariuomenė yra Rusijos teritorijoje, yra rimtas smūgis įvaizdžiui asmeniškai Putinui?

– Be jokios abejonės. Faktas yra tas, kad Putinas, nors ir studijavo Teisės fakultete, iš tikrųjų gana paviršutiniškai supranta, kaip veikia teisė plačiąja prasme. Jis nesupranta vieno labai akivaizdaus dalyko. Rusijos Federacijos sienos susiformavo lygiai tuo pačiu metu kaip ir Ukrainos sienos, žlugus Sovietų Sąjungai. Tai buvo visų buvusių sovietinių respublikų susitarimo rezultatas.

 

Atitinkamai, jei jis suabejojo ​​Ukrainos sienomis, jis tuo pačiu suabejojo ​​ir Rusijos sienomis. Nes tai vienodo svorio daiktai. Todėl stebėtis, kad šios sienos pasirodė visiškai ne neliečiamos, neverta. Bet Putinui atrodė, kad jos neliečiamos.

 

Be to, žinoma, dabar sklando gandai, kad tarp JAV administracijos ir Putino buvo kažkoks šešėlinis susitarimas – jei apie tai sužinosime, tai įvyks vėliau, kaip sužinojome ir apie Molotovo-Ribentropo paktą.

Manau, kad prezidentas Zelenskis juvelyriškai parinko progą, kai Bidenas jau tapo luoša antimi. Jis negali pasipriešinti Ukrainos puolimui, nes tai pakenktų Kamala Harris galimybėms būti išrinktai. Tiesą sakant, tai yra politinis veiksnys, kodėl šis puolimas tapo įmanomas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(201)
(3)
(198)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: