„Jie ėda vienas kitą.“ Skubiai metama „Rosgvardija“ ir FSB  ()

Surado silpną vietą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© jackmac34(Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/uniform-military-decorations-medals-1273437/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas Kursko srityje sukėlė paniką Kremliuje ir paskatino Putino nelogiškus bei neapgalvotus veiksmus, interviu „Fabrika novin“ sakė buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas.

Buvęs žvalgybos pareigūnas su ironija kalbėjo apie rusų reakciją į operaciją Kursko srityje:

„Ten vyksta visiškas cirkas, nes Rusijos Federacijos gynybos ministerija sako, kad mes ten „viską ir visus sumušėme“, o dabar tegul vietos valdžia, „Rosgvardija“ ir FSB tai aiškinasi“.

Sergejus Žirnovas pasidalino turima informacija apie situaciją Rusijos Federacijoje:

„Pagrindinė Gerasimovo užduotis yra karas Ukrainoje, todėl, žinoma, jam niekas negresia, jokie atsistatydinimai. Visa tai yra absoliuti nesąmonė. Visa tai skleidžia FSB ir žmonės, kurie nesupranta, kas dedasi Kremliuje, o Kremliuje visi ėda vienas kitą. Tai taip pat labai gera žinia Ukrainai, nes visi sako, kad „kaltas kaimynas, bet ne aš“.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7410 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

Putinui irgi su galva netvarkoj, absoliutus beprotnamis, nes jis sako, kad „mūsų situacija sudėtinga, bet mes su tuo tvarkomės“, įvedinėja kontrateroristinės operacijos režimą, vadinasi, už tai atsakinga FSB, bet jis sako, kad pagrindinė užduotis tenka ginkluotosioms pajėgoms. Tai net neatitinka konstitucinio ginkluotųjų pajėgų statuso, kuris Rusijos Federacijoje yra naudojami tik tada, kai kyla karinė grėsmė šalies teritorijai, o Putinas sako, kad mes turime terorizmo grėsmę, o tai yra FSB“, – aiškino Žirnovas. 

 

Po to žvalgybos pareigūnas pasakė:

„Rimtai kalbant, didžiausias pavojus Putinui yra tai, kad Ukraina, mano nuomone, rado silpniausią Rusijos vietą ir tą silpną vietą parodė. Rusijos Federacija sukūrė tam tikrą frontą Rytuose ir tikėjo, kad visi žais pagal jos taisykles, tai yra, visi žais šiame fronte pagal jų taisykles. Pati Rusija pažeidė šią paradigmą: pradėjo puolimą iš Belgorodo srities į Charkivą ir tai suteikė Ukrainai galimybę pagalvoti, „gal reikia kovoti ne tik ten, kur mus verčia Rusijos Federacija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(1)
(103)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()