Taikinyje - mirtiniausias Rusijos ginklas. Medžioklė prasideda  ()

Jos dažnai nepasiekiamos.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© burntpoet (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/airplane-aircraft-military-jet-3229502/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos tolimojo nuotolio smūgiai Rusijos oro bazėms mažina Rusijos galimybes apšaudyti Ukrainos miestus valdomomis aviacinėmis bombomis, nes Maskva iš visų jėgų stengiasi perimti Ukrainos pajėgų, puolančių Kursko pasienio regioną, kontrolę. Apie tai rašo „Newsweek“.

Prieš kelias dienas Kyjivas pranešė, kad tolimojo nuotolio bepiločiais lėktuvais atliko smūgius prieš keturis Rusijos karinius aerodromus Voronežo, Kursko ir Žemutinio Naugardo srityse.

Pagrindiniai taikiniai buvo degalų sandėliai ir lėktuvų ginkluotė, teigė Ukrainos kariškiai. Šiose keturiose oro bazėse yra įsikūrę Rusijos karo lėktuvai, įskaitant pažangius naikintuvus Su-34 ir Su-35, kurie leidžia raketas ir valdomas aviacines bombas, dažnai nepasiekiamas Ukrainos oro gynybos sistemoms, kurios kelis mėnesius palaikė Rusijos pėstininkų puolimą rytuose.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7441 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

Agentūros „Reuters“ pranešime, kuriame cituojamas Ukrainos saugumo šaltinis, teigiama, kad smūgiais Rusijos aerodromams siekiama pakenkti Rusijos ginkluotųjų pajėgų galimybėms bombarduoti Ukrainos teritoriją.

Rusija pranešė apie didelio masto Ukrainos bepiločių orlaivių smūgių bangą jos teritorijoje, teigdama, kad oro gynybos sistemos iš viso perėmė 117 bepiločių orlaivių: 37 – virš Kursko, dar 37 – virš Voronežo ir 11 sunaikino virš Žemutinio Naugardo srities.

 

Ukrainos teigimu, operacijoje dalyvavo kelių skirtingų kariuomenės rūšių ir agentūrų darbuotojai. Generalinio štabo pareiškime sakoma, kad oro pajėgos ir specialiųjų operacijų pajėgos dirba kartu su Ukrainos žvalgybos valdyba ir saugumo tarnyba.

Viena iš bazių buvo netoli tos vietos, kur Ukrainos pajėgos kovoja siekdamos prasiveržti toliau į Rusijos gilumą po praėjusią savaitę įvykusio netikėto įsiveržimo į Kursko sritį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(2)
(92)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()