„Spjaudosi ugnimi ir siera.“ Tai baisus scenarijus  ()

„Rusai visada spjaudosi ugnimi ir siera.“


Ukrainos karys
Ukrainos karys
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=850641983915548&set=pcb.850642007248879

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-22 „Spjaudosi ugnimi ir siera.“ Tai baisus scenarijus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

The Times“ pažymėjo, kad ateinantys keli mėnesiai kare gali būti lemiami. Tačiau vienintelis britų ginklas, kurio negalima naudoti Rusijos teritorijoje, yra sparnuotoji raketa „Storm Shadow“. Tuo pat metu žinoma, kad B. Wallace‘o įpėdinis G. Shapps‘as leido ją naudoti Kryme.

Britų pareigūnai ir ekspertai mano, kad jų Europos partneriai pernelyg susirūpinę dėl Rusijos provokavimo. Nepaisant padidėjusio Ukrainai tiekiamos karinės technikos kiekio, saugumo pareigūnai teigia, jog nėra jokių požymių, kad Rusijos Federacija net grasintų panaudoti taktinius branduolinius ginklus – tai baisus scenarijus, dėl kurio tikėtinas trečiasis pasaulinis karas.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7441 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

Rusai visada spjaudosi ugnimi ir siera. Galiu užtikrinti, kad nuo karo pradžios jie nė piršto nepajudino branduolinio ginklo panaudojimo kryptimi. Mes nuolat tai stebime, nes taktinio branduolinio ginklo panaudojimas turi daug etapų. Juose dalyvauja daug žmonių, vyksta daug raketų judėjimo“, – aiškino vienas gynybos šaltinių.

Šaltinis pažymėjo, kad norint smogti „vidutiniškai koncentruotai“ 5000 karių brigadai, reikės „penkių ar šešių“ branduolinių galvučių, o tai yra neveiksminga strategija.

 

„Kas nutiks toliau, priklauso nuo katės ir pelės karo žaidimo. Spėjama, kad Rusija prieš prasidedant žiemai spalio pabaigoje surengs prie Kursko kontrataką. Vakarų analitikai sutaria, kad ukrainiečiai nenorės bandyti išlaikyti visų užimtų pozicijų. Dabar tai V. Zelenskio sėkmė ir gėda Rusijos kariuomenei, kuri jau prarado 15 000 šarvuočių ir 6 000 tankų ir buvo priversta dislokuoti 70 metų senumo modelio T-54 veteranus, kurių gamyba buvo nutraukta daugiau nei prieš 40 metų.

 

Tačiau esant galimybei, jog į valdžią ateis Donaldas Trumpas, K. Starmerio komanda ir JK pareigūnai deda pastangas, kad sustiprintų paramą Ukrainai.

„Demokratinės šalies užpuolimas yra nelaimė ne tik tai valstybei, bet ir visam pasauliui. Todėl demokratijos turi  daryti viską, kad užtikrintų laisvės pergalę. Negalime tiesiog tikėtis, kad Ukraina nugalės Rusiją, mes turime suteikti priemones tai padaryti“, – sakė buvęs JK vidaus reikalų sekretorius Grantas Shappsas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(1)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: