[ŽT] „Rugpjūtis, rugsėjis ir spalis.“ Reikia ruoštis (Video)  ()

„Manau, kad reikia elgtis savaip.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=851785227134557&set=pcb.851785530467860

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Aleksejus Gomonas paklausė „Cezario“, kokiems įvykiams ukrainiečiams reikia ruoštis, atsižvelgiant į tai, kad rusai greičiausiai bandys pasiekti sėkmės mūšio lauke iki lapkričio mėn. Tai paskutinis rudens mėnuo, kurį daugelis ekspertų laiko momentu, kai gali vykti Ukrainos ir Rusijos derybos.

Interviu su „Cezariu“ rasite „YouTube“ kanalo vaizdo įraše.

Legiono „Rusijos laisvė“ kovotojas pasidalijo savo mintimis su ukrainiečiais: „Tikiuosi, kad rugpjūtis, rugsėjis ir spalis bus įnirtingiausių kovų laikotarpis. Čia sėkmę pasieks tie, kurie primes savo valią priešui ir parodys iniciatyvą. Kažkodėl manau, kad labiau tikėtina, kad mes nustebinsime priešą, ne jis nustebins mus. Viską, ką galėjo panaudoti, jis naudoja. Priešo aviacijos pajėgumai, kaip matome, mažėja, nes atakuojami priešo aerodromai, degalų sandėliai ir amunicijos sandėliai“.

[Vokietija+Kuponas] Rekordinės kainos ir puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
5387 3

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu rusų savanoris pabrėžė: „Manau, kad reikia elgtis savaip, imtis iniciatyvos, o kartais reikia veikti neatsižvelgiant į politines pasekmes. Kiekvienas, kuris užima aktyvią poziciją, verčia ir savo sąjungininkus priimti šią poziciją, nors ir atgaline data“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(3)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: