„Pirštas ant mygtuko. Daro viską, kad būtų branduolinis smūgis.“ Šokiruojanti Lukašenkos žinia  ()

Lukašenka davė šokiruojantį interviu.


A. Lukašenka
A. Lukašenka
© Информационное агентство БелТА (Stop kadras) | https://youtu.be/443lmsXKLyY

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos diktatorius davė interviu Rusijos televizijai, kuriame atvirai kalbėjo apie branduolinės atakos galimybę, praneša „Super express“.

Pasak Aliaksandro Lukašenkos, Ukraina „labai apsidžiaugtų“, jei Rusija panaudotų branduolinį ginklą ir jau dabar daro viską, kad išprovokuotų Vladimirą Putiną paspausti branduolinį mygtuką, nes tuomet Kremlius prarastų visus savo sąjungininkus. Jis tikriausiai turėjo omenyje, pavyzdžiui, Kiniją, kuriai branduolinis puolimas tikriausiai atrodytų per daug. Anksčiau ji ne kartą viešai ragino Kremlių nutraukti branduolinius grasinimus, kita vertus, kalbėjo apie „draugystę“ su Rusija, nepaisant jos agresijos prieš Ukrainą.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3329 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

„Baiminuosi, kad eskalavimas iš Ukrainos pusės yra bandymas priversti Rusiją imtis asimetrinių veiksmų. Panagrinėkime branduolinių ginklų panaudojimą. Esu įsitikinęs, kad Ukraina būtų laiminga, jei mes arba Rusija ten panaudotume taktinius branduolinius ginklus. Dėl to ji būtų laiminga. Tada mums tikriausiai liktų nedaug sąjungininkų. Apskritai nebeliktų šalių, kurios mums simpatizuotų“, – sakė jis. Todėl oponentai „nori, kad (Baltarusija ir Rusija) priverstų tai padaryti“, sakė A. Lukašenka. Kalbėdamas apie eskalaciją, jis turėjo omenyje Ukrainos puolimą Rusijos teritorijoje ir dalies Kursko srities užėmimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(65)
(-53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()