Ukrainiečiai tuo iškart pasinaudojo. Įvykiai juda žaibišku greičiu. Rusai deda į kojas (Foto, Video)  ()

Rusų problemos tęsiasi.


Rusai leido patiems paimti trečiąjį tanką T-80BVM
Rusai leido patiems paimti trečiąjį tanką T-80BVM
© Special Kherson Cat (Atvira licencija) | https://x.com/bayraktar_1love/status/1824741508114788620/photo/2

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai, dalyvaujantys susirėmimuose Kursko srityje, be kita ko, naudoja tankus T-80BVM. Pasirodo, kad jie labai dažnai tampa ukrainiečių, kurie jau spėjo užgrobti trečią šio tipo mašiną, grobiu, praneša „Wirtualna Polska“.

Ukrainos puolimo pradžia Kursko srityje buvo labai didelė staigmena ne tik rusams, bet ir Vakarams. Kai kurie analitikai prognozuoja, kad operacija buvo labai kruopščiai suplanuota ir truks net iki kitų metų. Ukrainiečiai, kaip puolančioji pusė, patiria didesnius nuostolius ir, JAV žiniasklaidos vertinimais, praranda iki dviejų kartų daugiau šarvuočių nei rusai. Tai šiek tiek kompensuoja iš rusų perimta technika.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3325 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Kaip pranešama, pirmąjį šio tipo tanką ukrainiečiai užėmė rugpjūčio 11 d. be kovos, nes jį paliko bėgantys rusų kariai. Antrąjį tanką T-80BVM ukrainiečiai paėmė Kursko srityje po trijų dienų, o dabar socialinėje žiniasklaidoje pasirodė nuotraukų, patvirtinančių, kad rusai leido patiems paimti trečiąjį tanką T-80BVM. Ukrainos kariai buvo nustebo radę paliktą tanką, kurį be vargo užsivedė ir iškart išsivežė.

Tokie nuostoliai rusams nėra nereikšmingi. Kaip paaiškino „Wirtualna Polska“ žurnalistas Przemysławas Juraszekas, T-80BVM yra vienos naujausių tokio tipo mašinų Rusijos kariniame arsenale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(1)
(136)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: