[ŽT] Rusai griebiasi už galvos. „Ukraina tam sąmoningai paruošė dirvą“  ()

Rusai gerų naujienų gali nelaukti.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=808565414789872&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV kariuomenės karo koledžo Strateginių studijų instituto profesorius ir karo analitikas Johnas R. Deni įsitikinęs, kad Ukrainos puolimas Kursko srityje greitai nesibaigs ir rusai gali nelaukti jokių gerų naujienų. Nepaisant to, kad prarasta nemažai technikos, prisiimta rizika gali duoti ukrainiečiams laukiamos naudos, rašo „Wirtualna Polska“.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Amerikiečių ekspertas mano, kad operacija Kursko srityje bus laikoma ilgalaike. Ukraina, nepaisydama savo problemų, pavyzdžiui, Donbase, nusprendė sukurti naują fronto ruožą, tikėdamasi, kad tai sustiprins jos pozicijas „neegzistuojančiose taikos derybose“ ir paskatins didesnę Vakarų pagalbą. Tai taip pat gali būti bandymas sumažinti Rusijos karių, kurie iki šiol veikė bent jau Donbaso ir Zaporižios regionuose, skaičių, taip iš esmės sustabdant okupantų veržimąsi į Ukrainos teritoriją.

 

„Gali būti, nors kol kas nėra aišku, kad puolimas Kursko srityje nėra tik oportunistinis gambitas, o veikiau platesnės karinės kampanijos, kuri gali tęstis iki 2025 m., dalis, sąmoningai ruošiant dirvą operacijoms kitur“, – savo skiltyje rašo Johnas R. Deni, kurį cituoja agentūra „Unian“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: