[ŽT] Prasidėjo Belgorode, Brianske ir Kurske. Ukrainiečiai spjovė ant visų Putino grasinimų  ()

Rusija susitaiko su nauja karo realybe.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Myrnohrad_after_Russian_attack,_2024-08-17_(02).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Andrejus Belousovas paskelbė, kad kuria 3 naujas pajėgų grupes karui prieš Ukrainą – Belgorodo, Briansko ir Kursko. Pats Belousovas vadovavo tarybai, kuri priėmė tokį sprendimą, bet ten buvo ir viceministrai, regionų vadovai, karininkai iš Generalinio štabo. Visiems tai atrodo kaip būtinas žingsnis.

Belousovas paskelbė, kad naujos grupės bus atsakingos už „piliečių ir teritorijų apsaugą nuo nepilotuojamų orlaivių ir kitų priemonių atakų“.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Kodėl rusams tai bus neįprasta naujiena? Nuo pat 2022-ųjų vasario 24 dienos Rusija kartoja, kad „specialiosios karinės operacijos“ zona yra ribota – vyksta tik Ukrainos teritorijoje. Dar daugiau – Putinas daug kartų perspėjo Ukrainą neperžengti „specialiosios karinės operacijos“ zonos ribų, kartu primindamas kad Rusija turi branduolinių ginklų. Tačiau dabar Rusija susitaiko, kad pradėjusi karą ji negali rinktis jame nedalyvauti. Rusija gali nutraukti karą, bet kol jame dalyvauja, jos teritorija yra pilna teisėtų taikinių. Įsiverždami į Kursko sritį ir ten įsitvirtindami ukrainiečiai Rusijai priminė, kad šis karas apima dviejų šalių teritorijas.

(135)
(1)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: