„Maksimalūs nuostoliai, atkuriamos prarastos pozicijos.“ Iš fronto pasiekė nelaukta žinia  ()

„Gynybos pajėgos vykdo aktyvius kovinius veiksmus.“


Ukrainos kariai
Ukrainos kariai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=851859323793814&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu fronte aktyvių kovinių operacijų linijos ilgis yra 1040 kilometrų.

Tai pareiškė vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis vietos ir regionų valdžios suvažiavime Ukrainos prezidentūroje, rašo „Ukrinform“.

„Gynybos pajėgos vykdo aktyvius kovinius veiksmus beveik 1040 km ilgio fronto atkarpoje“, – sakė kariuomenės vadovas.

Taip pat, anot jo, Ukrainos kariai kontroliuoja valstybės sieną su Rusijos Federacija, Baltarusija ir Moldova 2393 km ruože.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3706 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

O. Syrskis pažymėjo, kad šiuo metu pagrindinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pastangos yra sutelktos užimtų sienų išlaikymui, neleidžiant priešui veržtis gilyn į teritoriją, taip pat maksimalių nuostolių užpuolikams padarymui ir prarastų pozicijų atkūrimui.

Pasak komisaro vadovo, Donecko srityje priešas, naudodamasis raketų ir artilerijos amunicijos pranašumu, bando pasiekti administracines regiono sienas. O Charkivo srities šiaurėje okupantai nori sukurti buferinę zoną. Be to, rusai bando veržtis į priekį Lymano, Donecko ir Pokrovsko kryptimis.

 

Visų pirma, Pokrovsko kryptimi priešas siekia užgrobti greitkelio Kostiantynivka - Pokrovskas atkarpą, kad kiek įmanoma sutrikdytų gynybos pajėgų logistinį ryšį.

Šiaurėje tęsiasi Sumų ir Černigovo regionų apšaudymas. Ten įsibrovėliai vykdo ir sabotažo veiklą.

O. Syrskis taip pat kalbėjo apie situaciją fronte pietų Ukrainoje. Pasak jo, padėtis Zaporižios ir Chersono regionuose yra įtempta, tačiau kontroliuojama.

Priešas bando veržtis į priekį Orichovo kryptimi, tačiau apskritai ginkluotosios pajėgos neleido prarasti pagrindinių fronto linijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(2)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: