„Neviltis ir panika. Mums reikia 4 kartus daugiau!“ Kas vyksta  ()

Skaičiai Putinui visiškai nepalankūs.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=846374407675639&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinui trūksta 15 000 karių Kursko regionui atgauti, pirmadienį (rugpjūčio 19 d.) rašė interneto svetainė „Moscow Times“, remdamasi dienraščiu „Wall Street Journal“. Kaip teigia dienraštis, Rusijos pusei reikia perdislokuoti keturis kartus daugiau karių, kad per dvi savaites atgautų Kursko srities kontrolę.

Vakarų kariškių vertinimais, regione veikia apie 6 000 ukrainiečių karių, dar 4 000 karių teikia paramą. Iki praėjusios savaitės vidurio Rusijos vadovybė į Kursko sritį buvo perkėlusi apie 5 000 karių.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Todėl Rusijos karių šiame regione yra mažiau nei Ukrainos karių, o ten susirinkę daliniai yra nepatyrę bendrų mūšių ir jiems trūko laiko pasirengti. Pasak karo analitiko Jurijaus Fiodorovo, vadovybė bando papildyti Kursko grupę šauktinių kariais. Tai patvirtina per puolimą į nelaisvę paimtų karių pasakojimai: Ukrainos žiniasklaidos paskelbtuose vaizdo įrašuose šauktiniai skundžiasi, kad buvo mesti į mūšį be tinkamo apmokymo ir ginklų, o jų vadai pabėgo.

 

Rusijos kariams pavyko sulėtinti, bet ne sustabdyti dvi savaites trukusį Ukrainos pajėgų puolimą Kursko srityje Rusijos pietvakariuose. Ukrainos ginkluotosios pajėgos dabar kontroliuoja daugiau kaip 1 250 kvadratinių kilometrų šios teritorijos ir 92 gyvenvietes, pranešė portalas „RBK-Ukraina“, remdamasis generaliniu štabu Kyjive.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: