[ŽT] Zacharova siautėja. „Rusija stebės ir tikrins“  ()

Bus kontroliuojama ir stebima.


Marija Zacharova
Marija Zacharova
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=KnHEk1VAyjk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova pareiškė, kad Rusija stebės ir tikrins žurnalistus, rengiančius reportažus iš Kursko srities. Pasak jos, taip yra dėl neteisėto žiniasklaidos atstovų prasibrovimo per sieną į Rusijos teritoriją. 

Marija Zacharova propagandinio radijo „Sputnik“ eteryje grasino žurnalistams, kurie kirto Rusijos ir Ukrainos sieną ir savo veiklą vykdo iš Ukrainos kontroliuojamų Kursko srities teritorijų. 

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3299 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

„Ir kiekvieno žurnalisto, ar tai būtų vadinamieji žurnalistai, ar tokie, kurie dirba prisidengę Vakarų žurnalistais, kiekvienas toks atvejis tikrai bus kontroliuojamas, bus tikrinama, bus stebima, ir aš kalbu apie visų šalių žurnalistus“, – sakė M. Zacharova. 

 

Prieš kelias dienas Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Aleksejus Čepa pareiškė, kad užsienio žurnalistai turėtų būti traukiami baudžiamojon atsakomybėn už Rusijos įstatymų pažeidimą kertant Rusijos sieną ir patenkant į Kursko srities teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(87)
(-76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()