Jis žengia asimetrišką žingsnį. „Tai pirmas kartas šiuolaikinėje istorijoje...“ (Video)  ()

Operacija Kurske yra labiau politinė nei karinė.



© Командування Об'єднаних Сил ЗС України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=857524549736932&set=pb.100064381853653.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Kurske yra labiau politinė nei karinė. Tiesą sakant, tai prasidėjo todėl, kad karas virto poziciniu. Juk net jei Ukraina šiandien išsiųstų visas savo kariuomenes į Donbasą, tai tik išlygintų frontą ir sustabdytų priešo veržimąsi, bet ji išliktų toje pačioje pozicijoje, todėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas žengė asimetrišką žingsnį, kurio dėka Rusijos Federacijoje pradėjo blogėti vidaus politinė padėtis.

Tokią nuomonę „YouTube“ kanale „GOVORIT VELIKIJ LVIV“ išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

„Ir aš tikiuosi būtent politinių šios operacijos pasekmių“, – sakė karo ekspertas.

„Ukrainos kovotojų užduotis yra išlaikyti teritoriją, kurią jie perima Rusijos Federacijos teritorijoje. Toks yra karinis operacijos tikslas, o politinis – pakeisti elito požiūrį į Putiną ir paskatinti juos imtis kokių nors rimtų veiksmų. Tai pirmas kartas šiuolaikinėje istorijoje, kai užsienio kariuomenė kontroliuoja Rusijos Federacijos teritoriją, todėl tikiuosi čia dramatiškų pokyčių“, – sakė Ždanovas.

 

Pulkininkas taip pat pridūrė, kad ypatingų pokyčių Donbase nebus. Ukraina ir toliau stengsis priešui padaryti maksimalius nuostolius, galbūt iš dalies atiduodant savo teritoriją iki tam tikro taško. Šis momentas ateis, kai Ukraina gaus naują karinės pagalbos paketą ir nukreips jį konkrečiai Donecko kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(2)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: