„Aš tai tikrai žinau. Su Rusija bus baigta“ (Video)  ()

Ukraina laimės, o sąjungininkai jai padės tai padaryti.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=853248383654908&set=pcb.853248410321572

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas užtikrintai pareiškė, kad Vakarai suteiks Ukrainai viską, ko reikia norint laimėti.

Paklaustas, kaip pasikeitė Vakarų pozicija po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmės Kursko srityje, Dmitrijus Gordonas atsakė netikėtai. Žurnalisto teigimu, nepaisant atskirų prorusiškų Vakarų lyderių pozicijos, Ukraina laimės, o sąjungininkai jai padės tai padaryti.

Dmitrijaus Gordono interviu UNIAN galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Apie tai, kodėl nereikėtų tikėtis aiškios ir nedviprasmiškos Vakarų pozicijos dėl karo Ukrainoje, žurnalistas atsakė trumpai ir aiškiai: „Man net nereikia nieko ypatingo pasakoti. Tiesiog, kai buvęs Vokietijos Respublikos federalinis kancleris Schröderis ir buvęs Prancūzijos ministras pirmininkas Francois Fillonas dirba naftos ir dujų struktūrose ir už savo darbą gauna dešimtis milijonų dolerių, apie ką dar galime kalbėti. O jeigu pasikasus giliau. Pajudinti Merkel. Neabejoju, kad ji bus pajudinta. Jos vaidmuo bus atidžiai išnagrinėtas. Ten yra ką judinti ir judinti“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3706 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

„Destruktyvus Rusijos specialiųjų tarnybų darbas su Vakarų lyderiais ir nuomonės lyderiais vyksta. Iš čia kyla prielaidos nenuosekliai Vakarų pozicijai, bet svarbiausia – Vakarai mums duos viską, ko reikia, reikiamu kiekiu. Rusija bus nugalėta mūšio lauke, su Rusija bus baigta, su Putinu bus baigta. Aš tai tikrai žinau. Niekas manęs neįtikins, kad bus kitaip“, – užtikrintai kalbėjo Dmitrijus Gordonas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(5)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: