„Prigožino maršrutu į Maskvą.“ Rusijoje kareivių nėra  ()

Atsakyti nėra kam.


Rusijos armija nepasiruošusi gintis
Rusijos armija nepasiruošusi gintis
© МИСЯГІН (Atvira licencija) | https://t.me/mysiagin/30314

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija Kursko srityje į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasirodymą reagavo taip pat, kaip ir šalies gyventojai: „O mus už ką?“ Kaip suprato kariai: „Mes su niekuo nekariaujame, neperžengėme jokių sienų ar raudonųjų linijų, karas vyksta ne pas mus, ne su mumis ir ne čia. Mes esame kitokie, mes esame šauktiniai, mūsų reikalas – ištarnauti tyliai metus ir grįžti namo.“ Vadai – kadrų vadai – pasirinkę karą kaip savo profesiją, taip pat neplanavo kariauti ir negalėjo duoti atkirčio, ironizuoja Rusijos žurnalistas Sergejus Aslanianas savo „Facebook“ paskyroje.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tačiau tai nėra ypatingas Kursko srities atvejis. Tokia yra visa Rusijos armija, tokie yra visi profesionalai, kurie savo profesija pasirinko tarnauti Tėvynei, tokie yra visi Rusijos teisėsaugininkai. Rusijoje nėra kareivių, joje yra generolai, štabai, dalinių, apygardų ir brigadų vadai. Ir baudėjai. Yra opričnikų, skirtų parodomajam nepaklusnių gyventojų plakimui, slaptoji policija, politinis detektyvas, žandarai. Bet Rusijoje nėra kariuomenės. Jos likučiai dabar bando užkariauti „Kyjivą per tris dienas“.

 

Todėl kitas Ukrainos pajėgų puolimas Briansko ir Orelio srityse vėl atskleis armijos ir pasipriešinimo nebuvimą. Ir jei bent ką nors atvarys iš užnugario „Kursko mūšiui Nr. 2“, tai į kitas Ukrainos atakas nebus kam atsakyti. Kelias atviras, įeiti galima bet kur ir bet kada. Toliau – Prigožino maršrutu į Maskvą, užbaigia S. Aslanianas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(3)
(101)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()