„Nesugebėjo pabėgti.“ Tokie nuostoliai per dideli net Rusijai. Maskva įvaryta į kampą  ()

Savo likimo išvengti nepavyko.


„Pancir-S1“
„Pancir-S1“
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Army-2016_(2016-09-06)_-_35.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip ukrainiečiai atakavo rusų priešlėktuvinę sistemą „Pancir-S1“. Tai skaudi netektis užpuolikams. Sistema „Pancir-S1“ yra dešimtis milijonų dolerių kainuojanti įranga, be to, jos ištekliai Rusijoje smarkiai senka.

Ukrainos gynybos ministerijos oficialioje paskyroje X paskelbta filmuota medžiaga, kurioje užfiksuotas „Pancir-S1“ puolimas. Iš pridedamo aprašymo sužinome, kad incidentas įvyko kažkur Chersono srityje. Taikinys buvo sunaikintas nepaisant rusų įgulos bandymo pabėgti, rašo „Wirtualna Polska“.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Verta priminti, kad „Pancir-S1“ yra vienas moderniausių tokio tipo rusų naudojamų sistemų. Jis pradėtas eksploatuoti praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje. Jį labai vertina patys rusai, kurie jį naudoja ne tik per karą Ukrainoje, bet ir savo teritorijose. Būtent „Pancir-S1“ sistemos atsakingos už Maskvos ar Vladimiro Putino žiemos rezidencijos Sočyje apsaugą, teigia „Wirtualna Polska“.

 

Ukrainiečiams jau pavyko likviduoti keletą „Pancir-S1“. Priešlėktuvinės gynybos sistemų stygius Rusijos armijos gretose išryškėjo, pavyzdžiui, per didesnę ukrainiečių atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas bangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(2)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: