„Visiškai nieko neliko.“ Rusija išveda armiją  ()

„Ir ši tendencija tęsiasi.“


Berdianskas
Berdianskas
© Andrew Butko, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA_001.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš kai kurių laikinai okupuotos Berdiansko srities gyvenviečių išvedama Rusijos Federacijos okupacinė armija. Vietos valdžia šį sprendimą sieja su būtinybe perkelti ją į Kursko srities teritoriją.

Kaip televizijos FREEDOM eteryje sakė Berdiansko rajono tarybos pirmininko pavaduotojas Viktoras Dudukalovas, po 4–5 operacijos Kurske dienos rusai pradėjo atitraukti savo karinį kontingentą iš laikinai okupuotų teritorijų.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos šiais metais! Žaidimų kėdės su masažo funkcija, išmanieji laikrodžiai, PC, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4093 2

Specialus rinkinukas

Mažiausios kainos šiais metais

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzWolf BW-V5“ - 1080P vaizdo projektorius

3) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

4) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „Uperfect Δ / Delta“ - sulankstomas dvigubas monitorius

Išsamiau

„Kai kuriose gyvenvietėse, kaimuose vietiniai pranešė, kad visas kaimą užėmęs kontingentas pasitraukė, tai yra, personalo ten buvo, tarkime, šimtai, ir visiškai nieko nebeliko. Žmonės buvo labai maloniai nustebinti. Ir ši tendencija tęsiasi“, – sakė jis.

Ukrainos pareigūnas paaiškino, kad kalbama apie užnugarį, kur buvo sutelktos priešo pajėgos, kurios būtų išsiųstos į frontą Zaporižios ir Donecko srityse. Tačiau dabar planai pasikeitė ir rusai eis ginti Kursko srities.

 

„Akivaizdu, jog tendencija tokia, kad kariai iš visos okupuotos Zaporižios srities teritorijos išvyksta skirtingais intervalais, skirtingu greičiu, bet paeiliui palieka okupuotą zoną. Berdiansko sritis yra aiškus to patvirtinimas“, – pridūrė V. Dudukalovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(512)
(12)
(500)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: