Kremlius skubiai meta desantą. Dabar tai prioritetas  ()

Rusija imasi veiksmų.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=839023505077396&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama stabilizuoti fronto liniją, pagerinti vadovavimą ir padėti užverbuotiems kariams, Rusijos gynybos ministerija nusprendė dalį 56-ojo desantininkų pulko iš vakarinės okupuotos Zaporižios srities dalies perkelti į Kursko sritį.

Karo tyrimų instituto (ISW) analitikai, remdamiesi iš atvirų šaltinių gauta informacija, išanalizavo situaciją ir patvirtino gautus duomenis.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9210 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

ISW analitikai teigia, kad, viena vertus, Kremlius iš tiesų perkelia savo armiją iš Ukrainos į Kursko sritį. Tačiau, kita vertus, jie išveda dalinius iš nesvarbių fronto linijos sektorių.

 

Ne taip seniai Rusijos gynybos ministerija į Kursko sritį jau perkėlė 810-osios brigados dalis, kurios iki 2024 m. vasaros buvo dislokuotos Chersono srities teritorijoje.

Putinas ir jo komanda vis dar teikia pirmenybę Pokrovsko ir Torecko kryptims.

Ukrainos generalinis štabas patvirtino įtampos mažėjimą Zaporižios ir Chersono kryptyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(1)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: