[ŽT] „Tuo metu vyko apsupimo operacija.“ Gerasimovui galas  ()

Gerasimovas netrukus sulauks savo galo.


V. Gerasimovas
V. Gerasimovas
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Visit_to_joint_staff_of_military_branches_involved_in_special_military_operation_01_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas rengia baudžiamąsias bylas generolams, kurie nesugebėjo apginti Kursko srities, praneša „Politota i ne tolko“.

Tai pirmiausia palies Rusijos generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą, kuris saugumo susitikime įtikinėjo V. Putiną, kad vos 1 000 Ukrainos kariškių kirto valstybės sieną ir jau buvo sustabdyti, o netrukus bus išvaryti.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Rugpjūčio šeštą dieną, 5:30, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai, kurių skaičius siekė iki 1 000, pradėjo puolimą, siekdami užimti teritorijos dalį Kursko srities Sudžos rajone. Priešo veržimasis gilyn į teritoriją Kursko kryptimi sustabdytas“, – teigė V. Gerasimovas susitikime.

 

Tačiau kaip tuo metu Ukrainos kariai vykdė apsupimo operaciją ir ėmė žiedu Rusijos miestą Sudžą, teigia „Politota i ne tolko“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(318)
(19)
(299)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: