[ŽT] „Tai išdavystė arba kvailumas.“ Propagandistams isterija. Rusai neteko geriausių savo pajėgų (Foto)  ()

Rugpjūčio 22-osios naktį dronai atakavo Marinovkos karinį aerodromą Volgogrado srityje. Dabar jau aišku, kokia žala buvo padaryta.



© Владимир Долгов (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Sukhoi_Su-24M#/media/File:%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-26 [ŽT] „Tai išdavystė arba kvailumas.“ Propagandistams isterija. Rusai neteko geriausių savo pajėgų (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos, rodančios, kad Marinovkos aerodromas nukentėjo labai stipriai. Palydovinėse nuotraukose matyti keli visiškai sugriauti angarai, apgriauti sandėliai. Iš karto po atakos buvo matyti, kad aerodrome vyksta gaisras, todėl žala yra rimta.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8423 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, jau pasirodė ir objekto nuotraukos. Jose matyti, kad šratai visiškai suvarpė skardinius angarus, kuriuose buvo naikintuvai. Neperšaunamų naikintuvų nebūna. Jei tuose angaruose buvo orlaivių, jie yra stipriai pažeisti.

 

Su Rusijos oro pajėgomis siejamas puslapis „Fighterbomber“ patvirtino, kad skardiniai angarai nuo tokių smūgių neapsaugo. Jis taip pat piktinosi oro gynybos sistemų trūkumu. Galiausiai, nuotraukų iš aerodromo platinimą jis pavadino išdavyste arba kvailumu.

(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: