[ŽT] Rengiasi visos pajėgos. „Ataka įvyks per Ukrainos nepriklausomybės dieną“  ()

Ukraina ruošiasi Rusijos išpuoliams.



© Pete (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flying_the_Flag_(53873530121).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien, rugpjūčio 23 dieną, Ukraina švenčia savo Vėliavos dieną. Rytoj, rugpjūčio 24 dieną, Ukraina švęs Nepriklausomybės dieną. Rusija yra teroristinė valstybė. Rusijos ambasadorius JAV paskelbė, kad Putinas priėmė sprendimą, kaip atsakys į Ukrainos invaziją į Kursko sritį. Nesunku sujungti taškus.

Ukrainos policija perspėjo žmones, kad Rusija šį savaitgalį gali rengti naujus teroro išpuolius. Teigiama, kad yra didelė tikimybė, kad Rusija rengs masines raketų atakas. Gyventojų prašoma neignoruoti perspėjimo signalų. Ukrainos gynėjai stiprina oro gynybą ir ruošiasi. Be to, Ukrainos policija stiprina kinologų darbą, nes yra tikimybė, kad Rusijos teroro išpuoliai bus rengiami ir tiesiog dedant sprogmenis viešose vietose.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9191 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusija pastaruoju metu kenčia nuo blogų žinių. Ukrainiečiai veržiasi gilyn į Kursko sritį, sudegė ir nuskendo keltas Kerčės sąsiauryje, Rostovo srityje vis dar dega didelė naftos produktų bazė. Taigi, tikėtina, kad propagandos šaltinius bus bandoma prašviesinti masine ataka prieš Ukrainą, kad neatrodytų, kad niekam nerūpi. 

(23)
(3)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: