„Tai tik pradžia.“ Ukraina keičia karo eigą  ()

Ukraina nepasieks strateginių pokyčių tik su puolimu Kursko srityje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=854293383550408&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tam reikalingos ir kitos operacijos Rusijos Federacijos teritorijoje – Briansko ir Belgorodo srityse, smūgiai užimtoms rytų ir pietų teritorijoms, pažymėjo generolas Mykola Malomužas.

Operacija Kursko srityje yra Ukrainos pajėgų strategijos pokyčių pradžia. Pasak 2005–2010 m. Užsienio žvalgybos tarnybos vadovo armijos generolo Mykolo Malomužos, Ukrainos vadovybė pasiūlė alternatyvius ir nestandartinius asimetrinių veiksmų modelius. Apie tai jis pareiškė interviu „Obzrevatel“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3706 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

„Manau, kad tai tik Ukrainos pajėgų strategijos pokyčių pradžia. Rusija primeta ilgalaikio karo strategiją, išeikvodama mūsų išteklius ir silpnindama sąjungininkų paramą. Tačiau mūsų pajėgos pasiūlė alternatyvius, nestandartinius asimetrinių veiksmų modelius“, – sakė Mykola Malomužas.

Anot jo, kalbama apie užduotį smogti Rusijos Federacijos teritorijai, strateginių puolimų prieš laikinai užimtas teritorijas pasirengimą. Jis mano, kad tikrasis karo menas yra naudoti mažas priemones veiksmingai kovoti prieš rusus.

„Pagaliau perėjome prie šios visapusiškos strategijos. Jos pradžia – operacija Kurske. Žinoma, be tęsinio, be kitų operacijų Rusijos Federacijos teritorijoje, Briansko ir Belgorodo srityse, be strateginių smūgių į okupuotas teritorijas Ukrainos rytuose ar pietuose strateginių pokyčių nebus, bet mes jau pradėjome šį darbą, parodydami, kad jie yra pajėgūs vykdyti puolimo operacijas“, – pabrėžė Malomužas.

 

Jis pažymėjo: Rusijos vadovybei nepavyko užkirsti kelio Ukrainos kariuomenei patekti į Rusijos teritoriją. Taip, priešas parodė karinio charakterio silpnumą – negalėjo sukurti susipriešinimo židinių, dėl to okupantai pasidavė ir pabėgo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()