„Ant Kursko jiems nusispjauti, Rusija turi svarbesnį tikslą“  ()

Maskvoje nėra ypatingos panikos.


Kovos Kursko srityje
Kovos Kursko srityje
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=FriXQ1NqOdw&t=118s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-23 „Ant Kursko jiems nusispjauti, Rusija turi svarbesnį tikslą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant Ukrainos pažangos Kursko srityje, Rusijai šių teritorijų susigrąžinimas savo kontrolei gali būti „antrinė užduotis“.

Apie tai rašo „American Wall Street Journal“, remdamasis vyresniąja „Carnegie centre“ mokslo darbuotoja Tatjana Stanovaja.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jos nuomone, Rusija turi svarbesnį strateginį tikslą – pažangą Donecko srityje.

T. Stanovaja mano, kad Maskvoje nėra ypatingos panikos dėl padėties Kursko srityje. Ji sakė, jog V. Putinas nemano, kad Ukrainos puolimas turi didelės įtakos jo platesniam strateginiam mąstymui.

Šios strategijos centre – „visos Donecko srities užgrobimas ir galiausiai Ukrainos vyriausybės žlugimas, siekiant palengvinti derybas Rusijos naudai“.

 

Todėl Rusijos armija nenori būti įtraukta į puolimą Kurske, nes tam gali prireikti išdegintos žemės strategijos, kaip anksčiau Avdijivkoje ir Bachmute.

„Jei jis neras karinio sprendimo, tai gali trukti mėnesius ar metus... O žmonės Maskvoje jau priprato prie šios minties“, – apie situacijos Kursko srityje perspektyvas kalbėjo T. Stanovaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(9)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: