„Gali būti, kad tai nutiks Kaliningrade“ (Video)  (1)

Kad ir ką rusai darytų šiuo klausimu, viskas veiks prieš juos.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=854407320205681&set=pcb.854408446872235

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų parduotuvės vadovas Oleksandras Syrskis, kad „suplėšytų“ rusus, taiko tūkstančio pjūvių taktiką.

Visai gali būti, kad tai gali įvykti ir Padniestrėje, kad priešas veržtųsi iš vieno galo į kitą, mestų pajėgas ir priemones šen bei ten, o paskui sulauktų smūgio į tą vietą, apie kurią niekas net nenutuokė.

Tokią nuomonę interviu „YouTube“ kanale „Fabrika novin“ išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

„Mažai tikėtina, kad Afrikoje ar Sirijoje bus atakų prieš Rusijos karius, nors tai taip pat įmanoma“, – sakė karo ekspertas. „Tai gana tikėtina Kaliningrade, taip pat Tolimuosiuose Rytuose, nes reikia plėsti kovinių operacijų geografiją“.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot Svitano, Ukraina tam tikru momentu pateko į karo aklavietę, tačiau sugebėjo iš jos išeiti ir ėmė kurti aklavietes rusams.

Viena jų – Kursko operacija. Ir dabar, kad ir ką rusai darytų šiuo klausimu, viskas veiks prieš juos.

 

„Jei jie neperkels pajėgų į Kursko sritį, mes ir toliau plėsimės ten, jei perkels, jie susilpnins savo pozicijas Donbase. Jei jie kalbės apie šią problemą, gyventojai bus nepatenkinti, jei nekalbės, jie taip pat susilauks pasipiktinimo.“

„Mus dar nustebins tokios operacijos“, – patikino pulkininkas ir dar kartą pabrėžė, kad Ukraina sugebėjo išspręsti pavasarį iškilusias problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(438)
(31)
(407)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: