„Tai gali būti jų puolimo pabaiga“ (Video)  ()

Prie Pokrovsko artėja Rusijos kariai.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=854293123550434&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės puolimas gali baigtis būtent Pokrovske, mano karo ekspertas Olegas Ždanovas. 

Deja, rusai šiek tiek paspartino veržimosi Pokrovsko kryptimi tempą, tačiau verta prisiminti, kad ten yra du etapai. Pirmasis – upė priešais Mirnogradą ir dominuojančios aukštumos, o antrasis – gynybinė linija priešais Pokrovską, kuri buvo statoma nuo 2015 m.

Svarbiausia, kad ši linija jau paruošta gynybai nuo priešo armijos. Tai interviu „YouTube“ kanalui „Seičas“ pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

„Per kiek laiko jie užims Pokrovską ir ar iš viso to užims, yra labai didelis klausimas. Mes čia matome jų problemas su atsargomis ir suprantame, kad jei turėsime palikti Mirnogradą, tada jie atsidurs prieš Pokrovsko gynybos liniją. Ir tai gali būti jų puolimo pabaiga“, – prognozavo karo analitikas.

 

Pulkininkas taip pat pridūrė, kad kovoti Torecko kryptimi priešui nebeužtenka pajėgų, todėl daliniai ten perkeliami iš Časiv Jaro. Donecko operatyvinės krypties viduje okupantai pradeda manevruoti savo kariais ir priemonėmis, kad įveiktų ukrainiečių gynybą.

„Torecko kryptimi dabar rusams prasideda sunkiausias laikotarpis, jie žengia į gyvenamuosius rajonus, o gatvių mūšiai yra sunkiausias kovos būdas, ypač puolančiajai pusei“, – sakė O. Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(206)
(8)
(198)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: